GODNATT

Bra avslut på den här dagen måste jag säga !


MAT

Det vankas mat och film i lägenheten.. Tjejerna lagar mat killarna spelar tvispel tills maten är klar ! Undra hur detta kommer sluta!


PRAKTIK

Har precis rullat klart ett helt huvud .. Nice !

 


FILMKVÄLL

Filmkväll hos coffe idag! Laddat med chips dipp och godis bara att mysa ner i soffan !


BAKIS

Japp japp Jajemen!


DAGEN EFTER

Det var roligt igår men idag är det ju inte lika roligt.. Huvudverk.. Börjar jobba om 1h .. Fyfan .. Ipreen och vatten är mina bästa vänner idag!


LUNCH

Idag i skolan har vi haft frisörteknik och så har jag förberett dockorna för tävlingen som kommer att vara nästa måndag :) kommer bli så kul..
Dagens lunch idag fick bli på soya, det var sjukt gott fast ganska lite smak på det.. Men men :)
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för kvällen :)) pussss


CLEENING

Efter att ha ätit lite gott Har städat mitt rum och bäddat Sängen så nu är det bara att mysa ner sig till One three Hill :)


NEW IN FROM GBG

 

 


FROKOST

Godmorgon snyggingar ! Har ni sovit gott? :) det har nämligen jag :) dock sov jag inte särskilt länge för somnade rätt sent men jag sov gott iallafall :)
Jag börjar inte skolan fören 12 idag så därför tänkte jag Lyxa till det lite med en god frukost. Köpte dom här flingorna härom dagen och dom var hur goda
Som helst! mumsfilibabba :))


PEPPARKAKA

Sista pepparkakan för denna vintern då.. Nu ser jag fram emot sommar :)))


NAKED JUICE BAR


ONE THREE HILL

Jag har så fastnat för one three hill! jag har sätt 6 säsonger sedan mitten av december. det är typ 6 säsonger på en månad. I'm crazy!! :o haha har fan ingen fritid längre , ligger bara i min säng och kollar på det typ , haha! kanske är för Lucas Scott ( chad michael murray ! är så grymmt sexig! åhh!!!


ELIN SVENSSON

Efter en hel kväll med fixanden av min nya desig så blev den färdig! nu är det dags att gå och lägga sig för det är ju trots allt en dag imorgon också ! haha Godnatt mina vänner ! hoppas ni gillar vad ni ser !

LOVE AT FIRST SIGHT

 

 


SWEBUS

Efter en heldag på stan här i Göteborg så är det dags att åka hem! Ser inte fram emot en bussresa i 2 timmar men kommer nog somna rätt gott på vägen hem ändå ! Frågan är bara vad man ska göra när man kommer hem sen :)
Puss på er!


LÄGGDAGS

Härligt slut på dagen måste jag säga!!


MOT RELAXEN

Har precis varit ute och ätit på parken så nu drar vi oss mot relaxen! Kommer bli så härligt!!


MYSER

Sitter i bilen på väg till Göteborg, har myst ner mig i sätet med högsta volymen på spotify och favoritlåten är drive by - train .


GODNATT

Dags att sova så man klarar av morgondagens äventyr!! Åhhh vad jag längtar :)))) puss på er ;)


TORSDAG

Snart närmar sig fredagen och det kommer bli så härligt! Idag består dagen/kvällen av jobb och plugg :/ det låter ju inte alls kul men löning för det få man ju på fredag :)))



BALLABALLA!!




SCANDIC

Igårkväll tog jag och Jessica ett hastigt beslut och bokade ett rum på scandic hotell från fredag till lördag i Göteborg. Vi ska bara koppla av och gå på spa och äta lite gott och sedan på lördagen ska vi shoppa massa massa kläder! kommer bli sååå härligt att komma iväg igen.
säger bar ett ord. GÖTEBORG <3

 


PROJEKT

Just nu håller jag på med ett nytt projekt i min garderob och även ett i mitt rum.. jag vet inte riktigt när jag blir färdig men när jag blir så kommer det helt klart upp bilder! :D åhh, hoppas det kommer bli nice! sitter hur som helst på internet helatiden och kollar efter de rätta grejorna för att det ska bli perfekt! :D

Sov gott people!


CHEAP MONDAY



4 år sedan jag ägde ett par sådana och då använde jag dem tills det knappt fanns en plats hel!

MITORSÅGSMASSAKEN

Film mys med grabbarna men frågan är hur mysigt det blir med motorsågsmassaken på tvin.. Aja morötter chips och dipp är gott iallafall :)


HEJ DÅ

Efter allt tjat från Emelie så är vi äntligen på väg till Göteborg ! Kommer bli så härligt!
Älskade Göteborg, nu kommer ! :)


VILL HA

dagens vill ha!


549:- från FRIIS & COMPANY

OUTFIT

-mössa-kofta-jeans-tshirt-

HÄRLIG MORGON


(bild från sensommarn, guuud vad jag längtar till sommarn så jag kan använda min pippitröja igen!)

Första gången på länge som jag är morgon pigg. Vill bara att klockan ska bli 4 så jag kan hämta ut mitt paket på posten från nelly! Shoppade en del på rean, kunde köpt hur mycket som helst men det måste ju finnas en gräns! :) haha aja ha en bra dag. Puss

GODNATT

Dags att sova! God natt


KYCKLINGSALLAD

Du fuckin' good!


BLACK AND RED

Juste! Har glömt att visa mina fina slingor som jag har gjort i underhåret! Det var ett tag sedan nu men jag kände att jag behövde en förändring som inte var så stor och då fick det bli så!


Kräftsallad


TRÅKIG BLOGG

Jag är sämst men varfan , dagens outfit! :)


RSS 2.0