GODNATT

ligger här med mina nygjorda naglar och försöker klia mig själv på ryggen. så jävla skönt!!
Men snart är det dags att sova för imorgon är en ny dag. Först ska jag till skolan och sen ska jag och jessica testa ett litet exprement och sedan ska jag jobba till 22. Mycket bra dag!
Sov gott allihopa!


BROR OCH FLICKVÄN

Inatt sover jag hos min kära bror och hans flickvän. Mycket mysigt! har precis ätit tacos och nu ska vi kolla på film :) Imorgon är det skola igen och efter det ska jag hem och lägga mig i solariet en sväng. Är jätte blek nu. Fast helst skulle jag vilja åka utomlands en vecka eller två. Hade ju inte alls varit fel. Komma bort från allt också. (y)



DANNY SAUCEDO

Tack vare min klasskompis Jonna så har jag kommit på hur jävla snygg Danny egentligen här. Hon har sett honom live ett antal gånger och här är en video på honom så hon själv har spelat in. Kolla hur grymt han dansar! Och glöm inte kolla hur snygg han är också. dock är det lite dåligt ljud på videon.. :/




Kika in på Jonnas blogg här!


DAG 1

Nu är det ny början. Dags att glömma allt med ett leende på läpparna!
Slutar elva idag och då ska jag luncha med min kära vän Emma <3 sen efter det ska jag direkt till jobbet. Slutar klockan halv 4 idag och då ska jag träna sen plugga lite teori. Så nu har jag planerat hela min dag! Får se hur den blir imorgon! :)
Puss på liv1


LIVET

Nu är det så här det är och jag ångrar mig så djupt att jag inte tog den chansen jag hade, att få det jag egentligen ville ha. Jag var för blind för att se att det var dig jag ville ha. Varför tog jag inte den där jävla chansen. Jag behövde bara sägade där tre små orden som jag uppenbarligen var för feg för att säga. Om jag bara hade vågat. Men jag var så rädd att det inte få svaret tillbaka och att jag skulle bli sårad ännu en gång. Och det är det sista jag vill. Jag hade så svårt att fatta att det var mig du ville ha jag trodde att du bara "playade". Och nu när jag äntligen vet vad jag vill och vad du ville så är allting försent. Så nu står jag här ensam och ledsnare än någonsin. Men det är sånt man får ta. Det är nog det livet går ut på.
Älska , såra , glömma och förlåta.
Det svåraste är att glömma, men jag antar att det är tiden som får avgöra hur det här slutar.
 Du kommer iallfall alltid finnas i mitt hjärta. Du är den underbaraste människan på hela jorden.
Pussis



AA



 alltså är det meningen att det ska vara såhär.


SKOLAN

Just nu har vi genomgång av dom nya färgerna som vi ska ha i salongen. Hur roligt som helst. Vi slutar två också så det kan inte bli bättre! Efter skolan ska jag direkt till jobbet och efter det blir det troligtvis att umgås med min kära syster. Nu måste jag fortsätta att konsentrera mig! Pusssss


GODNATT

Jag har antagligen gjort världens största misstag! Hatar mig själv..


IGÅRKVÄLL

Planerna blev ändrade igår. Det blev tjejkväll ist. Och det var det roligaste på länge! Måste verkligen göras om!
Lite bilder får jag bjuda på då. Dock inte jag som har tagit dom ;)





Haha fan vad roligt det var.
Tack för en bra kväll. Paulina, Emma, Petra, Amanda och Malin! :)


EMMA GUSTAFSSON

Igår vill jag inte prata om så nu fokuserar vi på Lördag!
Idag ska kvällen spenderas tillsammans med Emma. Vi ska troligtvis på krogen ikväll (grymt längesen sist) om det inte dyker upp något roligare såklart. Hon kommer till mig alldeles strax och då är det bara att körapå!
ska sminka färdigt mig och lite nu. Men ha en underbar lördag!
Pusss
Saknar dig!



SANNINGEN

Sanningen är att det är dig jag vill ha. Men jag är så dum , så jävla dum i huvudet och sumpar allt. Jag sumpar chansen att få det jag vill ha. Och nu när du är borta, när allt är förstört det är då man inser hur mycket man egentligen vill ha dig. Varför tänker man inte alltid ett steg längre. Fyfan för sånt här!
Nu super vi Jessica!!


FRAEDAAAG

Första frisörlektionen i tvåan idag. Äntligen kommer man igång igen, känns nästan som att man har glömt bort allt under sommarlovet. Men får se hur det går idag och vad vi ska göra :)
Idag är det fredag och det betyder parttyy, på hög nivå! taggade till tusen! eller hur Jessica?

DAGENS OUTFIT!





EXTRA JOBB

Idag har varit en hyffsat bra dag, jag har tagit mig igenom den iaf!
För var det skola och jag och Jessica köpte var sina uggs! Skit snygga!! :) kommer gå i dom hela hösten/vintern.
Efter skolan övningskörde jag en sväng och sedan skulle jag till jobbet och jobba första dagen. Det var jätte trevligt. Kommer nog stormtrivas där!



ROSA! visst är dom snyggaa <3




Kom hem för ca en timma sen och då gjorde jag en asmumsig sallad till mig själv <3


TJEJER

Sitter i skolan nu , har fett tråkigt. Matte -.-
Kolla in domhär tjejerna ist! fett snygga!
Måste börja träna så man kommer i form ngn gång!


THE BLACK

AND THE PINK



Insperation


DAGENS BLOGGARE

Fick just reda på att jag dagens bloggare på jnytt. Det gjorde faktiskt min dag lite bättre! Hihi tråkigt dock att jag inte orkar blogga idag ;) Men men får helt enkelt blogga mer imorgon och vara lite mer intressant! :)
Puss på er!


DAGEN

Har inte varit i skolan idag för jag har gjort halkbanan och det var det roligaste på länge. Sen åkte jag upp till a6 med Jessíca och petra en sväng. Handlade en tröja och lite örhängen oså. Och nu är jag hemma. Sitter här förbannad som ett jävla as , men som vanligt ska inte det gå ut över er! Så puss på livet.
Nu drar jag ut och springer ist! :) <3


KÖRKORT

Nu måste jag ta tag i mitt jävla körkort så man kan ta tag i sitt liv sen och åka till göteborg lite oftare! Fuckin nice!
Imorgon är det halkbanan på förmiddagen och efter runt tre så ska jag gå på stan en sväng med Jessica och hoppas på att jag hittar något snyggt! Är på piss humör nämligen . Och lite shopping skadar verkligen inte! Var länge sen jag köpte något nu ? eller ? aa det var det så imorgon kommer bli väldigt nice!
Nu tänkte jag snart försöka sova. Men först ett avsnitt av two and a half men <3




SKOOLA

Första dagen i skolan, gick faktiskt hyffsat bra! Fick vårat schema och våra datorer idag med. JIPPIIE!
har saknat min älskade dator <3
Efter skolan åkte jag in till stan och fikade med Emma. Det blev mycket babbel
och mycket tedrickande . Mumsigt!!
Har även hunnit boka in lite möten och annat dom närmsta veckorna. Så får helt enkelt se hur det går med det.
Nu ligger jag hemma hos han och kollar på när han städar sitt rum. Verkar inte gå så bra så man får väl ge han ett hjälpande handtag. -.- Aja bloggar mer imorgon! Puss och godnatt!

SOVA

Nu är det dags för mig att sova. Imorgon börjar ju skolan och man vill ju inte direkt ha stora gråa ringar under ögonen. Haha! Får nog sätta på tvin och hoppas på att jag somnar snabbt. Puss och kram!


STAN

Ska in till stan och storhandla men mamma :) weeii!!


ME LIKE YOU

Hemma från en kväll med Jessica. Vi har gjort blåbärspaj och sedan bara suttit hemma och degat.har varit i stan en sväng också. Pretty nice!
Nu tänkte jag lägga mig i sänges, slå på en film och njuta av den sista tiden på dethär sommarlovet <3
Puss på er!


Snygg bild på mig och Ida från i våras :) <3


SJUK IGEN..

Hur kan man bli sjuk innan man har hunnit bli frisk. Det är bara att ta fram iprenpaketet igen och hostmedicinen. fyfan. Ikväll blir det att sitta inne och glo på film. Kan slå sig ner i badet en stund också. <3
Miss U


TORSDAG

Göteborg, sveriges bästa stad. Love it!
Lämnade göteborg strax efter nio igår och jag kände redan då att vi ses snart igen :)
Denna gången blev det bara en snabb fika på Condeco med Emelie. Som btw har världens godaste brownies! <3 men nästa gång blir det en heldag med shopping!


GLAD TJEJJJ

Superglad! nu är jag äntligen framme i härliga Göteborg! Ska träffa lite folk och sedan blir det väl att gå och ta en fika eller något. Puss påått


<---- GLAD TJEJJJ


@ BUSSEN

Fick ett litet ryck och bestämde mig för att åka till Göteborg. Inte en aning om vad jag ska göra där men jag orkade verkligen inte sitta hemma. Gött att bussen har internet med , det gillar vii! :)
Nu ska jag plugga in öronpropparna och lyssna på musik samt öppna körkortsboken. Asbra sätt att fördriva tiden på ! (y)
Ha det bra, uppdaterar när jag är framme ! :) <3


Sminkfri oså :) <3


BEGRAVNING

Idag är det begravning klockan halv 11. Inget man direkt har längtat efter. Livet är fan inte rättvist.
Vila i frid Steffe <3



DÅLIG DAG

Idag är en sån dag som man bara vill ska vara över. Jag har verkligen vaknat på fel sida. Undra om det är någonting i hela världen som kan få mig på glatt humör. Isåfall skulle jag bli väldigt förvånad. Ne det är nog bäst att inte blogga mer om det idag för då gör jag säkert er på dåligt humör också. En Bild på det!


ITS MONDAY!

Har blivit urusel på att blogga men har mycket att göra på dagarna :) så ni får ursäkta mig.
Idag t.ex. har jag gått ner till min syster och varit där ett jävla tag, suttit och snackat lite skit och så. Sen har jag fått min beställning från nelly. Skitsnygga grejer! Sen övningskörde jag lite och sedan hann jag även med att färga min kära mammas hår på hårfin. Det blev grymt snygg , jag börjar bli ett riktigt proffs på det där ;)
Men nu ligger jag iallafall hemma i min säng och kolla på two and a half men och dricker tee. Ska snart sova också för det är ju en dag imorgon också! :)
Puss och kram på er!



UPPDATERING!

Fredag: jaha , då var det fest på min bekostnad. Fyyyyy vad kul vi hade! Riktigt lyckat blev det. Fast att jag hade feber
Lördag: Då vaknar jag upp hesare och sjukare en någonsin. men men , inget man kan göra något åt. Städade som en jävla galning och sen åkte jag till taberg och sov där.
Söndag: Kom hem för en stund sen har ätit och så nu ska jag gå ut och gå med en gammal kompis som jag inte har träffat på år och dar. Ska blit trevligt :)
bloggar mer senare!!


MAMMA

Min mamma är lätt bäst, Hon tar hand om mig när jag är sjuk <3


C-vitamin, halstabletter, tidningen STYLE BYsom jag aldrig sätt innan och självklart en liten godispåse :)

Plommon och körsbär

Melon :)

Älskar min mamma <3


SJUK

Nu har jag gått och blivit sjuk också. Har legat i sängen hela dagen och kommer nog fortsätta med det också. Mamma lovade att åka ner och hyra några filmer så jag slipper ligga här och stirra in i datorn hela tiden. Kommer säkert sluta med att jag beställer ännu mer kläder annars. Inte alls bra !
Tänker inte lägga upp någon bild på hur jag ser ut för så kommer ni inte kunna sova inatt så det  får helt enkelt
bli ett bildfritt inlägg idag :)
Ha det bra sålänge! <3



Blev ingen fiskning pga vårat härliga Sver...

Blev ingen fiskning pga vårat härliga Sverige-väder. Istället blir det myspys hemma hos Rick med film och popcorn :) gottit !! Bloggar mer imorgon . Puss och godnatt <3


FISKA

Wohooo, troligtvis ska jag åka och fiska med Lina och grabbarna :) Hoppas bara att vädret håller sig.
Raawrr


JAHA

Väntar på att mamma ska komma hem. Vill hitta på något. Gå ut och gå en sväng, plocka svamp eller fiska eller något.. :) Får se vad som händer helt enkelt. Nu ska jag iaf äta lite så jag slipper gå runt och vara hungrig. Puss och kram på er!


.

GODNATT


NY DESIGN

IGEN!!
Jag vet, har inget att göra på dagarna så har tagit lite bilder och lyckades tillochmed
 göra en ny, bättre, snyggare design ! :)

Vad tycks? :) <3


LIVET LEKER

Sitter och pimplar vin med Jessica fyyyy vad nice. Ska snart ut en sväng och träffa lite folk <3
Nu måste jag återgå till drickandet. PUSSSSS




MissU

STATIONSGATAN

Nu är det dags att dra. Ha en asbra lördag allihopa! :) Puss och kram


TJEEEENAAA!

Har precis kommite hem, sov ju inte hemma inatt men det var mysigt ändå. VÄLDIGT mysigt <3
Var ute och gick en stund i regnet igår och kollade även på harry potter 2 (vet inte namnet) Efter filmen däckade jag direkt, var så himla trött. Men idag har jag sovit ut och är piggare en någonsin! Ska laga lite mat med mamma sen ska jag och Jessica ner till lägenheten och dricka lite gottit på balkongen tror jag och snacka lite skit :) Hopppas att vädret håller sig, skulle vara underbart! <3



Har precis varit på jensens med mina kära ...

Har precis varit på jensens med mina kära vänner Emma och Jessica det var mycket trevligt. Och nu sitter jag på bussen på väg till hemlig destination :) Puss på er, ha en trevlig fredag


IGÅR = BORÅS

Igår var det en heldag med mamma och massa shopping i Borås.  Det var mysigt att umgås lite med henne själv faktiskt. Händer ju inte särskilt ofta.. Vi åt på en jättefin chinaresturang och fikade även en snabbis.







BORÅS

Klockan är typ halv tio och nu drar jag iväg mot borås. Hoppas jag hittar massvis med kläder, hihi!
PUSSS

OUTFIT


SHOPPING

Hittade lite smågrejer på stan idag. Men imorgon ska jag till borås med mamma. Hittar säker mer där.


Mitt nya favvo-linne trorja! älskar det! :) <3

Ett par svarta jeans från gina och en bandou och en ny bh :) <3


JAG DRAR MIG

Dags att dra mig mot staden i den härlig värmen.
Dagens outfit


12:08

Bussen går 13:04

Kom precis ut ur duschen , ska göra mig iordning nu för när Jessica slutar klockan14 ska vi gå en sväng på stan och se om vi hittar något. Har hört att det är ganska mycket rea på typ Gina och NY. Man kanske hittar något snyggt iallafall! :)

Puss så länge! <3


SOMMARVÄRME

Vädret har verkligen varit underbart idag. Det är därför jag inte har bloggat, vem vill sitta inne när det är så fint väder lixom :o
Jag sa ju (om man bläddrar ner några inlägg) att jag skulle springa varje dag. Det går faktiskt bra. jag sprang igår också men har inte gjort det idag, än sålänge. Men nu ska jag gå ut och gå en sväng med Hampus och Charlie , lite motion iallafall :) <3

Puss och kram sålänge


HÖST

Nu har nelly fått in sina nya höstkläder. Love it!
sitter och drägglar framför datorn och funderar på att klicka hem en mysig tröja eller tunika.
Vet inte varför men längtar efter hösten och har gjort det ett bra tag nu!
Känslan av att krypa ner framför tvin med en filt en regnig höstdag.
Kunna använda skinjacka,halsduk, mössa och vantar.

INSPERATION










RSS 2.0