KAN INTE SOVA

Det var verkligen härligt att komma ut och springa lite. Får försöka med mitt nya liv nu. Ska springa varje dag! (får se hur länge det håller) Men ni kan ju hålla tummarna för mig iaf :)
Och NU ska jag gå ut och gå en sväng för jag kan inte sova och det är verkligen jätte konstigt. Jag har sovit 5 timmar varje natt i tre nätter. Jag borde väl ändå vara helt utmattad? Aja, får gå ut och gå en sväng och se om jag somnar när jag kommer tillbaka. Annars får jag väl sätta på en riktigt dålig film så jag somnar , hah!




missu




IGÅR

Kvällen var ju inte direkt lyckad igår. En fjortis som var överkåt, otrevlig och ful (haha) förstörde typ hela kvällen iaf för mig. Men det löste sig tillslut. Äckel -.- Aja tänker inte tänka mer på det. Får låta henne vara efterbliven det är inte mitt problem.
Idag vaknade jag och mådde faktiskt hyffsat bra, ingen bakfylla här inte. brabra!
Men klockan halv två idag hämtade Marklund mig och Ida så åkte vi till donken och till mariebo och lite över allt. Det var mysigt och även trevligt! Det gjorde mig på ännu bättre humör också :) hihi
Nu tänkte jag dra ut och springa lite. Se vad jag har att ge egentligen . typ inget. Men behöver rensa tankarna lite.

Puss


UPPDATERING!

Hatar den överskriften, för det betyder att jag har bloggat dåligt. aja
Sa ju här om dagen att jag inte ska sova hemma. Det blev inte riktigt så. Jag sov hemma och personen jag skulle sova hos sov hos mig istället :) <3
Igår då.. Ehmm.. När vi vaknade åkte vi nästan direkt till stan , han skulle ju träna och jag skulle till Lina. För senare på kvällen skulle vi på grillfest. Det var hur kul som helst och jag lärde mig känna as mycket nya människor! Trevlig var det! Och gott med för den delen. Men sedan hände det några tragiska grejer igår med. Men det tänker jag inte skriva här, för personligt och bara dom närmsta som får veta.
Men idag kom jag hem vid ett ungefär och nu har jag duschat och håller på att göra mig i ordning.
Fick ett sms av posten igår med att mitt paket från nelly har kommit! Woho! så ska väl hämta ut det sen och lite senare på schemat blire fest med bästaste Ida! :) 
Har tyvär ingen bild på snyggingen men kolla in på hennes blogg här!

Puss sålänge! :)


SAX SAX SAXOBEAT

Nu har jag duschat och gjort mig lite smått iordning. Ska dra mig mot Emelie om en stund, ska klippa henne, snacka lite skit och sen hoppas jag att hon bjuder på en kopp kaffe också :)
Juste! sover inte hemma i natt :)
Trevlig dag på er alla och så här ser jag ut idag!



FRUKOST

vaknade av hemska nyheter men det är sånt man får lägga bakom sig för att klara av dagen. Sorgligt nog. <3
Men imorse gjorde jag värsta goda frukosten till frukost! fyyyyy vad god den var. Kolla bara!


SHOPPING

Woho! asså blir så lycklig att jag inte vet vart jag ska ta vägen typ, älskar att internetshoppa! har inte varit på stan på hur länge som helst. Måste sluta ngn gång. Men inte idag!
Har beställt hem b.la en jacka :) ni får se hur det ser ut när jag får hem det :) WEIII!:) <3


HELLO OR WHAT?!

Juste! har glömt bort att jag färgade ju Linas hår här om dagen. Typ iförrgår? aa Men det blev iallfall assnyggt!



Först gjorde jag slinger i underhåret bara för att se om färgen var snygg eller inte.
Och den var jätte snygg så vi färgade allt sen :) ASNICE!



Kletade i lite av färgen i mitt hår också, så nu har jag en röd slinga i håret :P



HALMSTAD? nej!

Vi drog inte till halmstad och vi ska inte göra det heller . Blir troligtvis någon annan resa istället men vet inte var en :)
Men nu planerar vi om. Kom precis hem så nu ska jag in i duschen och sedan söka jobb :) var någonstans tänker jag inte avslöja! :)


HALMSTAD

Dra till halmstad nu , bye bye ! <3

sms:bloggar senare!


TODAYS

Jag har vaknat , ätit frukost och suttit vid datorn.
Nu ska jag ut och springa, duscha, göra mig iordning, åka mot staden, bli hämtad av Linas pojkvän och sedan åka och färga damens hår. 
Dags att börja någonstans kanske? :)




Löpning stog först på schemat! :)


HEMKOMMEN

Nu är jag hemma igen ska äta kvällsmat och kolla på film tänkte jag. Sen ska jag hinna med att prata i telefon också. Mycket att göra men det ska jag nog hinna med, har ju sommarlov fortfarande! :)

kvällens outfit och kvällens kvällsmat! <3




Äggmacka och passionsfrukt <3


COFFEHOUSE by GEORGE

Ska strax dra mig mot staden och möta upp Emelie på en fika. Har en hel del att prata om ,  bla resor och sånt :)


SPRINGA?

Idag börjar jag dagen sakta men säkert för igår var utgång med Jessica. Det var trevligt som vanligt och vi fick träffa Eric amarillo som igår var på Cbar. Det var en upplevelse faktiskt. Det var häftigt att se honom live!



Men nu efter att frukosten har lagt sig så är det dags för en springtur. Måste komma igång igen!
Hoppas bara inte att det börjar regna. Aja Puss och kraam <3


Ny design igen!

Blev riktigt missnöjd med den förra stog inte ut att se den så bytte lite hastigt igen :) nu blev det betydligt bättre iallafall.
Just nu liggar jag i soffan hos mikkan och rickard och har precis ätit, sviiiin gott var det. Mikkan är kung på att laga mat! Så nu ligger jag bara här och väntar på att mamma ska hämta mig , så blir det väl en utgång ikväll kanske. Får se lite på det , aja puss sålänge!


PARTYY

Hejsan hoppsan alla glada!
Vi hittade faktiskt en hel del svamp, men vi orkar inte rensa det idag så det blir morgondagens arbete.
Nu håller jag och Mikkan på att göra oss i ordning vi ska iväg till Paulina med tjejerna och ta ett glas eller två.
Det blir nog nice.

Kantarellerrrr!!


Svampplockning påG Mikkan har precis slut...

Svampplockning påG Mikkan har precis slutat jobba så nu ska vi ut och leta kantareller :) hoppas vi får ihop lite iaf. Pussar och kramar så länge !


SOVER PÅ SOFFAN

Nu är det dags att gå och lägga sig. Har haft en skön dag för mig själv, haft tid att tänkaoch så . Har även hunnit ta några egobilder. Varsegoda !


 


SOVER HOS BRORMIN<3

Nu närma sig kvällen, just nu sitter jag hos min bror och hans flickvän och myser. Dom kommer strax hem då väntas film och gottigheter. Puss och kram




Efter filmen ska jag sova och imorgon ska jag väl försöka ta mig hemåt :) Puss


NY DESIGN

Det fick bara bli en slarvig, snabb liten design. Inte direkt nöjd så kommer nog byta om ett tag igen. Eller aa när jag inte står ut att se den igen :) heh
Har så mycket tankar i huvudet idag. Vet inte vart allt ska ta vägen. Måste nog ut och springa lite så tankarna splitrar sig lite. Puss och kram!


JUST NU

Medans jag gjorde min frukost så kom jag på att det är nog dags för en ny design snart. Så medans jag äter min äggmacka sitter jag här och pysslar och grejar lite. Får se om jag kommer fram till något snyggt!



BILBINGO + CBAR

Drog iväg lite hastigt igår runt sextiden. För jag och brudarna bestämde oss för att åka på bilbingo!
Det var faktiskt väldigt kul! :) Men dock vann vi inte ett skit medans det var en jävel som van 40 000 spänn!
men det var heltklart ett roligt sätt att fördriva tid på en onsdag.
Efter att ha fförlorat massa pengar så blev vi sugna på krogen och bestämde oss även för att slösa lite pengar där med. Så c-bar var det som stod på schemat och även Olles visade det sig!



'




Haha , aa sista bilden kan ni ju ta med en nypa salt :)
Nu blir det frukost, mums! <3


SKILLINGARYDSBOR

Aa dom är verkligen roliga! Jag och Jessica kollade på film med boysen från skillingaryd igår. Det var najs och det slutade med att vi inte orkade åka hem så fick bli övernattning också!
Nu är jag iallafall hemma och har precis lagat lite mat och hämtat ut ett paket från Nelly :)

Grå stickad tröja som är asskön


Hittade en supersöt mössa också som kommer bli min favvo!



Erkänn snyggt! Köpte även lite söta underkläder men dom får ni inte se! ha-ha! :P <3


Heejjj! Just nu ligger vi i Jessicas säng ...

Heejjj! Just nu ligger vi i Jessicas säng och väntar på bättre tider typ :) vi ska förmodligen åka till skillingaryd men först ett stop på mc donalds :) Pusss och kraam


KÖRLEKTION

Härlig morgon idag, regn regn regn. Fan vad trött man blir på detta vädret!
Klockan ett har jag körlektion och efter det ska jag upp till Jessica så får vi se om vi ska till skillingaryd eller inte.
För en viss person ringde mig inatt och var ganska full och sa att vi ska följa med till skillingard imorgon. Han gav oss dock inte direkt någon anledning till varför vi ska följa med , Haha xD Men vi får se om han kommer ihåg vad han sa inatt eller inte :P
Så nu ska jag bara göra iordning det sista sen måste jag gå ut för då hämtar Hasse mig :)
Puss och kram!


BIKBOK | Pre-fall collection

Bikbok har börjat med lite tidiga höst kläder. Jag vill inte ha vinter en men när man kollar på déssa bilder så vill man verkligen ha höst!






TONIGHT

Nu har jag lagt mig i sängen efter en dag med min underbara syster. Jag har färgat hennes hår, vi har bakat/gjort pizza och träffat Jessica och Buffy en stund. Mycket trevlig dag faktiskt. Så nu ska jag stänga mina ögon och hoppas på att jag kan sova inatt och inte ha någon magverk. Puss och Kram <3


små o söta bilder därja ! :*

GODNATT


GOODMORNING

Somnad om tillslut vid tio och vaknade vid typ 12 igen. Magvärken har äntligen släppt. Så nu har jag varit nere och köpt lite yoggi som ska vara bra för magen har jag hört! Och gott är det också! <3




Testar sms

Testar sms


UPPE MED TUPPEN

Vaknade nu, har så jävla ont i magen har haft det några dagar nu fram och tillbaka. Så sitter på nelly och kollar ännumer. Kommer säkert bli en till beställning bara för det. Hoppas den här magverken går över snart
Saknar min bby <3



NELLY.SE

Har suttit och kollat på Nellys hemsida i flera timmar nu så nu är det påväg ett paket hem till min brevlåda igen.
Like it, Love it!

Godnatt gott folk! <3


KLÄDER

Shopping i en annan stad










VÅFFLOR

 
 
 

Mummaaa <3


LOOK

Fy vilket väder vi har här. Man blir verkligen inte pepp på någonting. Men nu ska jag till Becca i stan där hon Johan och Mathilda väntar. Kommer nog bli nice!

Look of the day


ULLARED

Hej alla skönheter där ute ! hah
Har varit i ullared med mamma och Jessica idag, hittade hur mycket som helst!!
Dock har jag ingen ork att lägga upp bilder på vad jag har köpt idag så jag tror jag kommer tillbringa min söndag till det :) Det tar ju lite tid att ta bilder osv.
Har precis kommit ut ur duschen och nu sitter jag mest och väntar på Han <33
Tänkte mysa ner i sängen och hyra en film på Headweb.se. Vet inte riktigt hur det funkar men man måste ju prova någon gång! Ha det bra så länge så hörs vi imorgon och då är det Fredaaag :D

Pussis


BJÖRN AXÉN

Var på åhlens innan med mamma, kände att det var dax för mig att inhandla en ny inpackning. Någon som hjälper bra på slitet hår och inte är för dyr. Så jag bestämde mig för att testa Björn Axéns rapair Inpackning och shampoo.





Jag tycker ändå att den verkar rätt bra, uktar gott gör den också! Får se några dagar framåt.
Hoppas att den är bra för då kan jag snart dra lite ljusa slingor till :)

Inpackningen 150:-  &  Shampoot 100:- 


tomorrow

Körlektionen gick oväntat bra och middagen hos mormor också!
Har haft  en oväntat bra dag över huvudtaget, handlade lite nya grejer på a6 innan jag och mamma åkte till mormor. Bland annat hårinpackning som jag tänkte testa nu. Så hopp in i duschen , bloggar seeen :D <3

Puss pådej!


KÖRSKOLAN

Godmorgon , uppe med tuppen idag! Till skillnad från alla andra dagar :)
Har precis ätit frukost och ska snart ner till körskolan och ta min sjätte körlektion. Idag är första gången jag ska köra med Nicklas , jag har tidigare bara kört med Hasse. Men det kommer nog gå bra ändå.
Efter det ska jag och mamma till stan en sväng och sedan ska vi på middag hemma hos mormor. Har inte träffat henne på ett tag nu så det blir nog roligt. Hon lagar så god mat <3
Får se om jag hinner med en outfitbild innan jag drar sen :)

Ha det bra sålänge och håll er inom hus för jag ska ut på vägarna ! ;)



hund!

Min kompis jessica har precis varit och köpt en lite vovve! Så nu ska jag ta med mig lite jordgubbar upp dit och leka :D jag hatar iförsif hundar men vem vet, jag kanske älskar denna ? :)

Kram på er ! Och puss till dig! <3


sommar

Älskar sommarn , man behöver inte ens ta med sig en tröja egentligen när man ska någonstans. underbart!
Vättern igår, och antagligen blir det vättern idag med :)
Och bilder från igår kommer här!




Fick låna Jens kavaj för det började bli lite kyligt...




Det var tråkigt med spotify på mobilen så han fick springa och hämta guran :)
Mysipys var det iallafall och solen sken ända tills den nådde horisonten.


Börjar morgonen med lite sol och Beyoncé <3


IGÅR

Igår blev det stranden med Ida, och kvällen slutade med att vi åkte hem till henne och jag sov där. mycket mysigt.
Idag ska jag till stranden med Jens och Frida , kommer nog bli minst lika trevligt som igår.  Har inte träffat frida på länge så kommer nog bli rätt mycket tjötande. Ha det mys sålänge :) puss

bilder från igår





Klockan är fan snart två!

Vaknade lite över ett idag, förstår inte hur jag kan sova så länge. Jag gick lixom och la mig hyffsat tidigt igår. Typ ett eller något tror jag klockan var så jag har sovit tolv timmar ?! om jag nu ränkade rätt..
Och nu sitter jag bara här och har inte ens ätit frukost och klockan är fan snart två!
Ne jag måste ta tag i det här. göra mig iordning och ta lite bilder kanske? :)

låter bra. Puss sålänge!


Uppdatering!

Igår : var det utgån som gällde. Jag och Emma började kvällen lite smått med grillning och några glas vitt :) det var väldigt nice och det fortsatte det att vara resten av kvällen också. Vet inte hur många nya ansikten jag lärde känna igår men det var många iallfall, träffade även några gammla kompisar som jag inte sätt på ett tag! 
Först bar et av till bongobar sen 8-glas och sen amour och självklart centrum sist :) Dock åkte jag hem relativt tidigt för hade typ migrän. Inget som är så bra att ha när man är på centrum. För det är det ju ös hela tiden! Men det var trevligt så länge det varade och det tackar vi för! :) <3

Idag: Nu tänkte jag hoppa in i duschen och frescha till mig lite så får vi se vad kvällen har att erbjuda.
Pease out!


HEJSAN

Nu ska jag ut och övningskör en sväng, mamma skulle till någon blommaffär eller något!
På med dom nya pjuksen, måste ju inviga dom någon gång!




Ciao!

västerås

Det blev inget västerås men istället blir det en fet utgång med Emma och gänget på bongo! Kommer bli roligt särskilt med det fina vädret som ska vara ikväll!
Först ska jag och Emma hem till henne och laga lite god mat, vad vet vi inte en. Men det är sånt man märker. Sen ska vi dricka lite vin antar jag ? och göra oss iordning. För vi räknar med att dra vid 8 :)

ni får ingen bild en för jag ser inte så fresh ut. måste duscha först osv <3


Godnatt

Nu är det dags att säga godnatt!
Måste ställa klockan på åtta för imorgon bär det kanske av till västerås! Får svaret imorgon på moronen :)
Sov gott allihopa!



Snygga cambilder såhär på kvällskvisten , eller inte ! ;)


Körskolan

Snart ska jag pallra mig ner till körskolan. Tänkte sätta mig en stund vid datorn innan riskettan som börjar typ vid 5 eller vad det nu va :) så har precis varit i affären med mamma och köppt burn<3 och lite godis så tiden kan gå lite fortare :) hihi sen har jag ju facebook i mobilen med :) wiihhiiiee där här kommer bli bra!!


 På med favvojeansen , nu bär det av!

Jag, Emma, Kenny och Paulina

Godmorgon på er!
Nu har jag äntligen vaknat!
Som ni vet så följde jag med min syster till Emelie igår som skulle sy fast löshår på henne.
Det blev verkligen jättesnyggt. Är väldigt sugen på att göra det själv med.
Fick ingen bra förebild men här är en efterbild iallafall


Grymt snyggt, och lite själv lockigt på det med !

Aja sen efter det, åkte jag hem snabbt och bytte om för planen va att i med att det var så fint väder på kvällen så skulle vi sätta oss på piren ( jag , Emma , Kenny och Paulina ) och ta ett glas.
Men först skulle jag träffa Robin ( Sale ) , har inte träffat han på hur länge som helst. Det var nog snö på marken sist. så det var mycket trevligt Fast långhårig hade han blivit! haha! 
Men jag hann tyvärr bara träffa grabben en snabbis för jag skulle ju träffa dom andra sen, fast i och för sig var det minst lika trevligt på piren också.

Bild på Kenny och Pau och en ny cider som jag och Emma vågade testa på

 


Ganska god faktiskt, fast lite för sur för min smak. Men snygg färg
iallafall eller vad tycker ni? Kiss troja den hette, finns nog bara på saltkråkan.

Men nu är jag ju hemma igen , ligger i sängen och latar mig.  Funderar på om man ska ta och gå upp någon gång.. låter jobbigt men magen måste ju fyllas med något mumsigt!

so long bitches!
Ha en underbar dag :D


Kyckling och ris

Maten som jag åt inna, det var faktiskt dugligt. Men det hade ju helt klart varit godare om jag hade lagat det själv!
Men men , mätt blev jag iallafall!



Snart ska jag sticka iväg för jag ska följa med min syster till Emy i huskvarna. Hon ska fläta in löshår. För och efterbilder kommer ikväll eller imorgon. Ha det bra så länge!
Kyss och smek!

Love it!

Kom hem för en stund sedan och har redan hunnit hämta ut ett paket och lagat matlåda till min "pappa" som han ska fläska i sig imorgon! Jag är så snäll sååå!!
Men angående paketet, Två nya par skor står nu på sin rätta plats i min garderob! SÅ JÄVLA SNYGGA! love it!





På sin rätta plats som sagt!


MAAT!

Är så jävla hungrig och hinner inte laga någon mat så därför testar jag något nytt!



Köpte den på willys, tänkte att det i allafall är värt att testa. Kan ju vara asgott. Vem vet?
Ska vara på körskolan klockan ett så därför jag typ inte hinner något annat.
Men ni får nog höra om den var god efter det :) Puss påt!


Ångest?

Hej på er allihopa! Nu ska jag snart dra till min kära broder och sova där. Kände lixom att snart är sommarlovet över och jag kommer få sån ångest-attack för att jag inte har gjort något annat än suttit hemma.
Så nu packar jag väskan och drar en liten bit ifrån kära bankeryd iallfall. Jag finns på mobilen som vanligt.
Ha det bra sålänge!



SVARTVITT

Drar till a6 en sväng

jag drar till a6 en sväng med mamsi, får se om jag kommer tillbaka med några inköp eller inte. Puss!


Han

Bloggade inget igår , dåligt av mig men kände att jag var tvungen att vara lite social istället när Han var här <3
Vädret blir knappast bättre, och tack vare det orkar man ju inte göra någonting! ush fyfan på detta!
Får ta och höra med folket om vi ska dra och campa på öland. Är fett sugen på det iallafall! <3
Fast Liseberg måste man ju hinna med också. Aa får nog ta och göra en planering av detta :)

Look


Oskulden

Var ju på på stan här om dagen tillsammans med Emelie och hennes lillasyster olivia. Blev lite shopping trots allt. Och tackvare Emelie så blev jag av med långklännings-oskulden. Finally!
Så nu har jag inhandlat en långklänning som hänger så fint inne i min garderob!


Vad tycks? själv älskar jag den! Den är transparant också. Precis det
jag har letat efter!

Men jag köpte även ett par söta, rosa skor från STADIUM som just nu kostar ändast en hundralapp!
Köpte även ett maglinne som satt som en smäck!






Bloggar lite mer senare! Pussisss

Stadig

Vaknade klockan 12 idag av att Lina ringde och tjatade på mig!! Fan vad jobbigt hon är!! ne jag skojar bara. Hade inte hon ringt så hade jag antagligen fortfarande legat i min säng och snarkat.
Jag åt en inte direkt stadig men en god frukost iallafall och nu börjar det närma sig en springrunda. Så Träningskläderna är på så nu ska jag bege mig ut en sväng. Tänkte blogga om kläderna sen när jag kommer tillbaka och har duschat och allt :)


Mummmmaaaa <3


Inte lika mumma men iaf!


Enkelt

Har varit på både stan och a6 idag och handlat massvis med kläder. Kommer nog lägga upp lite bilder imorgon. Men nu ska jag snart ta mig ner till bussen för ska till krogen ikväll. Känns som det var länge sedan sist?
Men hade faktiskt inte tänkt att gå ut idag men efter 6 likadana sms : Utgång idag? :) så kunda jag inte motstå tanken. Så jag ringde till Emelie och nu sitter jag här! Haha
Men det fick bara bli en enkel outfit idag orkade inte bry mig såmycket idag :)



RSS 2.0