LILA ELLER ROSA


NYÅRSFIN

Nagelfix , blid kommer sen!


SOMMARLOV

hade inte alls varit fel just nu. jag längtar till sommarn så jag tror jag dör! ussshh ge mig nuuu!!!

39 GRADER

Vad finns det att göra när man är sjuk ? jag har legat i sängen i två dagar nu och igår kunde jag inte ens sitta vid datorn. jag bara låg i sängen och tyckte synd om mig själv typ .. men idag har jag suttit vid datorn hela dagen och kollat på kläder och lite, så det får nog bli att beställa lite grejer tror jag.. så man blir lite glad :D hihhihihihi

25

Igår på julafton så var det väldigt traditionellt , julmat, kalle anka , paketöppning osv.. Så senare på kvällen så drog vi alla till tom och söp oss själva under bordet typ. Haha det slutade med att vi spraymålade hans väggar till minne av julafton 2011.


24 DECEMBER

God jul på er!
Just nu när ni andra troligtvis sover så är jag på jobbet. Började 6:45 och slutar klockan 14:00..
Just nu äter jag frukost som består av julskinkamacka och julmust!
Ha det så bra sålänge!


ITS HOT IN HERE

Sitter och myser framför öppnaspisen. Det är faktiskt det bästa med vintern.. Att man kan värma sig efter att ha varit ute och gått :)
Myspys med min julklapp från chefen också :)


MATTE NATIONELLA

Okej jag hatar verkligen matte. Så jävla värdelöst. Ush! Det luktar ig nu asså.
Igår var iallafall mycket trevligt :) god mat osv..


JULBORD

Nu blir det julbord på lillgården med heela släkten ! :)
Såhär ser jag ut...


JOBB JOBB JOBB

Det är sånt som krävs när man ska åka utomlands.. Sitter just nu på min rast snart är slut, så tänkte att jag hinner väl blogga lite då. Älskar mig hårfärg just nu föresten. Har nog aldrig varit såhär rödhårig ! :)


BRA KVÄLL(Y)

Det blev en rätt lyckad kväll idag ändå. Förkrök med Jessica och fina drinkar sen krogen på det! :)


@WORK

Sitter på jobbet och har 45 minuters rast och dagens lyxiga lunch är.......

 


GODNATT

Nu säger jag Godnatt för det är ju faktiskt en dag imorgon också. Och då väntas jobb!
Tack för idag, hej!


FREDAG

Sista dagen på praktiken idag. Har färgat lite hårig så.. Just sitter jag och kollar på när killarna spelar innebandy och så småningom ska vi hem till Tobias och laga käk :) blir en nykter helg i helgen för ska jobba både lördag och söndag. Men nu ska jag fortsätta heja! Puss och kram ;)


KLADDKAKA

Idag st jag bakat kladdkaka till mina kära vänner på hairtime som jag ska bjuda på imorgon. Det är min sista dag i övermorgonoch tänkte därför vara lite gullig ! :)


CHOKLADKALENDER

Dags att öppna lucka 13
Bara 11 dagar kvar till jul :))))


TISDAG

Då var det tisdag och dagen har rullat på som vanligt .. Har precis lagat matlåda tills imorgon och nu tänkte jag sola i en halvtimma, Sonds good? :)


MIMIKRY

Ni har säkert hört bandet Mimikry någon gång...?
Jag var i trollhettan med grabbarna och Jessica igår och var på deras sista konsär detta året. Det var grymt häftigt att se faktiskt. Synd att man inte kunde så många låtar, men det var lätt värt att se! :))




Jag och haevy, trummisen i bandet! :)



HELLO AGAIN

Livet är viktigare en bloggen.
Jag har haft så mycket att göra nu för tiden, praktik, jobb, skola, körkort, vänner, familjen. Har helt enkelt inte haft någon tid över för bloggen. Men jag ska försöka komma tillbaka nu, jag smyger mig sakta framåt och kommer tillbaka till mitt vanliga jag. Sounds like a plan! right? ;)


RSS 2.0