Sounds like a very good plan

Dåliga bloggaren uppdaterar lite här igen.
Idag har varit en bra dag, först jobbat till 4 sen varit en stund med Jessica och Pontus och sen han jag även med en sväng på a6 med mamma!
Imorgon är det fredag och jag är sugen på att göra jätte mycket imorgon.
Sola, Bada, Shoppa, Bio, Krogen, Hemmafest, mysig hemmakväll, åka brort någonstans. Inte en aning om vad jag ska göra dock. Sola kan jag nog utesluta. Ska ju regna imorgon.. Men shoppa kanske, Om jag går upp ganska tidigt så kan jag ju faktiskt åka till a6 och va där när det öppnar typ. Hmmm, sounds like a very good plan.
Men måste kolla om Petra är sugen på att följa med.
Och juste! Har nog en resa planerad framöver, måste bara fixa någon som vill följa med mig.
Någon frivillig? Dock tänker jag inte avslöja var.. (a)



Thailand kanske?



Eller Egypten? vad tror ni?



hejdå

Nu ska jag till stan!
Hejdå <3


Tv-serier

Jag är inte den typen som följer massa tv-serier men Cougar Town är riktigt riktigt bra tycker jag! Får nog ta att kolla på det lite oftare.


Najjs naajjss

Så jävla snygga. Jag och Jessica tappade verkligen hakorna när vi såg dom.
Därför gick vi in och beställde ett par till så nu är det på väg tre par skor hem till min brevlåda , Najjs naajjss
Men nu ska vi ut i solen och bättra på brännan lite.
So long bitches!


Be right back!

Nu är jag på G!
Jessica hämtar mig snart och då ska vi till ica och hämta ut mitt paket! Wihooo,
Be right back! <3


Danmark

Har precis varit ute med grabbarna och Jessica. Vi har varit på kfum typ hela kvällen åkt/kollat på skateboardåkning. Det var mycket trevligt, och som ett avslut på kvällen blev det donken! Mumsigt var det kan jag lova!

Imorgon där emot ska Mamma och "Pappa" till danmark. Jag får följa med om jag vill men vet inte om jag vill. Väldigt jobbigt beslut. Det är ju en bit bort så jag kan ju inte bara ångra mig sådär och säga att jag vill åka hem. 
Fast o andra sidan så har jag aldrig varit i danmark och sedan behöver jag kläder vilket mamma sa att jag skulle få handla där. Det får nog helt enkelt bli en tur ner dit.
Aja , då vet ni iallafall vart jag är om ni inte får tag på mig. Dags att sova nu då, puss på er sålänge och ha en trevlig dag imorgon i värmen, drick mycket vatten!

<3


Uppdatering

Har varit i mullsjö nu i tre dagar ungefär så har inte haft möjlighet till att blogga. Men nu kommer jag igång igen.
Idag har jag solat lite med Petra och så. Imorgon ska jag på hemligt uppdrag med Jessica mer information om det får ni nog imorgon. Ska även hämta ut ett paket på posten imorgon!! ASNAJS, bilder från det kommer ju också ! hih aja puss sålänge tänkte försöka få tag på Jonas om han kan sätta på sin mobil någon gång. Annars om ni ser honom kan ni ju rycka tag i honom och be han höra av sig! -.- <3


Mullsjö

En snabb bild på kvällens outfit innan jag drar, ska sova i mullsjö ikväll och grilla lite med härligt folk.
Ha det bra sålänge så hör jag av mig imorgon :) Pusssiissaar


Underbar dag

Känns som vädret har vänt, det är hur varmt som helst nu. Det vore ju härligt om det kunde var såhär resten av sommarn!
Började dagen med en stadig frukost som min älskade mamma gjorde åt mig! Asgott var det! ( älskar henne)
Sen har jag bara legat och solat :) hur skönt helst
Nu i veckan har jag inte jätte mycket planerat men jag ska till danmark på onsdag över dagen. Om vädret håller sig förstås. Och sedan kommer ju mina skor som jag har beställt på tisdag så då kommer jag ju bara vara hemma och dräggla över dom! <3
men nu ska jag ta något att äta, hadet bra sålänge! PUSS

Nytt <3



Nu funkar det ! Weei , elin = lycklig igen! <3

Avril Laving

Hörde nyss en låt med henne. Har typ glömt bort henne lite, lyssnade jämt på henne ett tag. Riktigt bra faktiskt och hon har grymt snygg stil!


Skor!

Godmorgon! Eller god eftermiddag får jag nog trots allt säga. Får bli ett ganska sent morgon-inlägg men har haft annat för mig på förmiddagen.
Hade en grymt trevlig kväll igår iallafall, hoppas att ni andra hade det också! Träffade alla möjliga olika människor igår och inte en ända som var dum/bråkig. Älskar det här, att mitt liv har börjat gå framåt igen så man slipper allt bråk!
Men idag är en ny dag, tänkte börjat dagen med att gå in på Nelly och beställa skor men när jag tryckte på beställ knappen så hängde sig hela datorn så jag fick starta om skiten. Men så testade jag igen och då hände samma sak en gång till och sen testade jag en sista gång men det funkar ju inte!! Blir så frustrerad när det inte funkar, jag vill ju ha dom skorna! bajs...

Aja så nu sitter jag och lyssnar/tittar på MTV och surar lite smått.
fast lite glad är jag för får besök lite senare, ni kan säkert gissa vem för det borde ni har förstått vi det här läget.




min morgon-outfit, snygg tjej va?? <3


Glad midsommar!

Nu är allt fixat , i sista sekunden.
Jag och Jessica ska till hennes kusin och grilla lite framåt eftermiddagen och senare på kvällen blir det FEEEST! Woohoo, hoppas bara att jag inte kommer må sämre sen.
Men nu ska jag för hoppa in i duschen och sedan börja göra mig iordning för vi får gäster här hemma redan klockan tolv. Bäst att jag skyndar miiiiigg :) Puss och kram

Jag just nu!


hahhahahhahahahahahahahahahahahahahhahahahahhahahahah   ... hahhahahah! XD



FRUKOST

Supergott!



Macka med sallad och skinka , macka med phiadelfiaost och salamigrej, stekt ägg, stekta bacon och färska svenska jordgubbar! Mums filibubblan!

Hemma igen

Igår blev det ett snabbt beslut kring halv elva någon gång. Jag bestämde mig för att åka till min bror. Så när jag kom dit satte vi oss och pratade lite jag mikkan(brors flickvän) och Lina ( en kompis) och sedan kom mikkans kompis på besök från göteborg. Det hade ju inte jag någon aning om men det visade sig att det var hennes barndomskompis som skulle komma. Och guuud så snygg han var! Det var verkligen inte väntat att man skulle få lite ögongodis sådär på kvällen! men men , det var trevligt.
Nu är jag dock hemma, ligger i sängen och tycker synd om mig själv.. Ska nog läsa den där tidningen som mamma köpte till mig igår. Vecko revyn, man fick ett läppglans till!! WOHOOO :) haha

äta lite frukost med kanske? lyxa till det lite med ägg och bacon och såå :) muumms <3

´Hörs snart!

-Cypern resan-

Planet gick klockan 7 på morgonen fårn Landvetter i göteborg. Jag var väldigt nervös. Trots att jag har åkt flygplan många gånger.
Men resan gick bra och vi landade på Cypern i Larnaca runt halv 1.  Så fort vi fick våra väskor åkte vi till Hotellet och åt lite. Sedan rusade vi ut i solen och solade lite.
Dagarna gick väldigt fort. På morgonen gick vi upp vid 9 tiden och gick till frukostbuffén. Där fanns verkligen allt man kunde tänka sig. Hur mycket frukt som helst, massvis med pålägg, pannkakor, olika bröd och olika juice smaker. Det var den godaste frukosten jag någonsin ätit! tog tyvärr inga kort på det.
Sen efter frukosten gick vi direkt till poolen eller havet och la oss och solade. Det var runt 30 grader varmt hela dagarna. Så man orkade inte göra så mycket. Men vi snorklade en hel del och hittade massa roliga fiskar på botten.
Efter att ha solat en hel förmiddag gick vi och åt lite middag och sedan gjorde man sig i ordning för kvällen. Duschade och lite så. Sen han man med en cider eller två och sedan var det dags att gå ut och äta på resturang igen.  Det var ungefär vad dagarna gick ut på men några dagar gick vi ju in till aya napa och handlade lite. Besökte även ett gammalt kloster.
På kvällarna satt jag, Joachim och Dennis vid baren och kollade på shower.
Jag brände mig inte så mycket under denna resan och det är jag ju glad över. Men tycker inte att jag är så brun. Kunde ju varit lite brunare faktiskt.

bilder från resan var det ju också!


Fyra små blekfisar på landvetter , haha hjälp va bleka vi var..

såhär såg området ut där vi bodde. Saknar det <3

Första dagen vid havet. Var nog i vattnet nästan helatiden. Jag, Joachim och Dennis är i mitten typ

En ego-bild sitter ju aldrig fel mitt på stranden!

Haha, aa ingen komentar! :o

Mamma och Peter <3

Jag och mamma var duktiga och var med på vattengympa ! :D

Asgod sallad! vad hungrig jag blev nu.. åhh -.-

En dag i aya napa, vid klostret.

Jag och mamma på någon mur där inne

En eramitkräfta ( inte en susning om hur det stavas) Men när vi snorklade i havet
så hittade jag den . Jätte läskig!!

Ser ut som en liten flicka. Men det är en kväll precis innan vi ska gå
ut och äta på en resturang som heter fino. Supergott!

Oxfilé och pommes från Fino resturant.

Sista bilden. Lika nervös på hemresan också. Ush men det gick ju bra iallafall.
Hoppas att ni är nöjda med alla bilder som jag la upp. Ush . det tog sin lilla
tid. Men kolla och njut. haha puss på deet! <3



Dags att slå sig ner

Blev inget besök hos läkaren. Jag gillar inte direkt att gå dit så jag ringde istället till min moster och pratade lite med henne för hon har varit undersköterska så hon vet lite om sånt och hon sa att det troligtvis inte var någon fara så det slapp jag Weeiii! :D

Nu ska jag sätta mig ner, sätta på bra musik och konsentrera mig enbart på bilderna från cypern. Äta lite godis också kanske. Mamma kom hem med en påse innan. Asgoda är dom! Något ni måste prova tycker jag! :)





Daim ROCKS, bitar av daim, krispiga cornflakes och len mjölkchoklad.

Vårdcentralen

Mår lite bättre idag, dock har jag ont i lungorna istället för halsen. Men det är inte därför jag ska till vårdcentralen. utan jag stukade min hand för typ en och en halv månad sen kanske och det har aldrig blivit bra. Har typ ont i fingrarna till och från. Så ska snart ner dit och kolla så att det inte är något allvarligt. Uppdatering om det kommer väl lite senare.
En läsare frågade mig igår om min resa, hon tyckte att det var dags att lägga upp lite bilder osv. Känner att det har kommit lite vid sidan av så får nog ta och sätta mig med det i eftermiddag sen :)

Nu ska jag fräsha till mig lite och sedan dra mig mot vårdcentralen. Ha det bra sålänge! puss


Jessiiiiccaaa :D

Jessica har precis varit här på besök och piggat upp mig lite. Vi hann också med en liten promenad i skogen. Slutade med att vi kom hem med en fin bukett blommor till mamma :)
Imorgon ska vi har filmkväll hos mig för är tydligen ensam hemma på kvällen.
Nu ska jag sova och hoppas på att vakna imorgon med alla problem lösta! Puss på er <3

juste! Mamma köpte donken mat till mig innan :) lyx ska det va att vara sjuk :D


haha hittar bara mer och mer att göra!

Rösta på min klänning, den är ju assnygg!

Mina designade klänning på NELLY.COM

Klicka på bilden för att komma till röstningen ! :D

När man inte har något att göra ....

så får man läsa lite bloggar.
Hittat massa roligt plus en snygg topp från topshop som kenza hade köpt. Tyckte att den var grymt snygg.
Funderar faktiskt på att beställa en likadan själv!



Vad tycks?


ur dåligt

Mår typ sämre och sämre. Inatt har febern gått upp och ner som en bergodalbana. Men jag tänker inte acceptera detta. vill inte vara sjuk så jag lotsas som jag mår bra! :) har nyss solat solarium och nu ska jag äta lite och sedan återgå till mitt c-vitamins dyrckande :)


Joel Kinnaman

Somnade till Johan Falk filmen som gick på tvin igår. Klart man somnar gott till en sådan kille! Joel kinnaman måste vara Sveriges sexigaste kille! Skulle verkligen inte tacka nej till honom det vore ju bara fel.


Den blicken lär få varenda tjej att falla! <3




Ahlgrensbilar och bubbelbad lockar!

Sjuk som jag är tänkte jag mysa ner i jacuzzin och äta lite ahlgrens bilar <3
andra har det ju lyxit fast att dom är sjuka :)



+


sjuk..

Vill inte bli sjuk men kände redan igårkväll att jag inte mådde bra så Jonas och Pontus fick skjutsa hem mig. Och så fort jag kom innanför dörren så gick jag till sängen och dog typ. Fy . Har typ ont i hela kroppen och halsen och huvudet. Orkar inte ens äta något.. Men jaja. Får lägga mig i sängen igen och kolla på film trots det fina vädret!

Ha det bra, Puss!



Hemma i bankeryd igen!

Har verkligen haft et hur nice som helts. Älskar att var utomlands. Och nu när man kommer hem till sverige så är det bara piss-väder. Man blir ju fan sur på detta!
Kommer lägga upp bilder från resan men måste kolla igenom och välja vilka jag ska lägga upp och kanske redigera lite också ;)

En bild kan jag ju bjuda på så ni får se hur brun jag är :)
Två outfits från cypern! <3


Dålig skärpa det blev? :O


Festa på fredag?

På fredag ser det ut som det blir utgång för min del. Hoppas jag träffar många som man inte har träffat på länge. Snart är det midsommar också. Vet inte vad jag ska göra. Känns som jag måste börja planera lite.
Jag har det hur bra som helst iallafall! Saknar dock er! <3'

Puss


boy I think about you all the time!

Älskar verkligen att vara här. Skulle kunna stanna här förevigt och aldrig mer komma tillbaka. Men skulle aldrig funka. Skulle ju aldrig få träffa dig igen. Förfärligt!
Glöm inte bort, det är partyy när jag kommer hem! :) <3
Puss på er , jag saknar er!


Nu är det bara några timmar kvar!

Kommer ta grymt mycket bilder så det kommer en bildbomb sen när jag kommer hem. Kommer nog blogga lite kanske vet inte det beror på hur kul jag kommer ha. Men finns på mobilen självklart! Puss på er!



Snabb bild på hur snygg jag är nu ! WEEII <3

Ha det bra!

SOMMARLOV

Så jävla gött! äntligen lixom. Ska njuta varenda sekund av detta <3 åhh äålskar sommare, nu behövs bara lite sol och värme! :)))

såhär såg jag ut på skolavslutningen idag :)


handlat sommarkläder



Tubtoppar från Gina, grymt smidiga och snygga nu på sommarn så man kan få lite sol på magen.
Finns i många snygga färger så köpte flera stycken. 59:- / st


Ett par lite längre shorts från Once och ett par "cykelbyxor" som verkligen är ett måste i sommar. Skulle inskaffat ett par för länge sen men har inte blivit av.
399:-   &   129:-


Kär vi första ögonkastet! Verkligen älskar den. Kommer ha på mig denna klänningen hela sommarn.
Från vila , 499:- <3



till sist lite småskit från typ H&M. En vitglittrig ögonskugga, rosa nagellack och två skuggpenlsar.

puss på det <3

tandställning borttagen!

Äntligen är jag av med skiten, bästa valet jag någonsin gjort!
Mössi var här igår, mysigt vare. Fast att jag somnade astidigt somvanligt -.- och stackarn sov inte en minut inatt för det var så varmt.. Men jag sov hur skönt som helst!
Igår var jag på stan med mamma och kollade lite också, hittade hur mycket som helst, det gillar vi !
bilder på kläderna kommer senare, ska packa lite så bloggar mer sen


snygga vi är, eller?? :) <3
haha inget smink och INGEN TANDSTÄLLNING!

Veckans planering!

WOHOO!!


Planering

Mycket nu denna veckan. Födelsedagar, skolavslutningar och annat viktigt.. hmm. Ser ut som jag behöver göra en planering.
Men men.. Solen är knappt framme idag så en perfekt dag för att göra saker som man inte hunnit men ändå måste göra! T.ex. tror jag att min garderob behöver en ordentlig rensning och den behöver även lite nya sommarkläder. Får väl helt enkelt fönstershoppa lite :)
Någon som har tips på en bra sida, förutom typ nelly, bubbelroom, ellos, hm osv..

Let's go!

dålig tjej!

Har varit grymt dålig på att blogga men med detta vädret så orkar jag verkligen inte sitta inne. Så det får bli sånna här korta inlägg nu det senaste.
Men igår var det grillning och lite öldrickande som gällde men trevligt folk och idag ska det också grillas fast utan alkohol. Kommer nog bli minst lika bra ändå!
Nu måste jag rusa, ha det bra sålänge!
Kyss på magen!

Godmorgon!

Härligt väder ute idag igen. Känns som jag börjar alla dagar med att skriva det nu mera. Men det är ju verkligen så!
Har lyckats bättra på brännan lite idag med men snart bär det av hemåt så man kan göra sig iordning lite. Ikväll är det förtagg hos Emelie som gäller och sedan centrum troligtvis. Men först ska det solas lite till!
Hörs senare, och då kommer antagligen bilder på kvällens outfit!
ciao! <3


Mullsjö nästa! :)

Packat mina väskor så nu drar jag vidare till mullsjö! Blir förmodligen fest ikväll! Härligt kommer det nog bli. Lite grillning står nog också med på schemat! Gött!
sover inte hemma ikväll så ni vet.

Puss påt! <3


Skor

tiden är inne! Dags att skaffa sig ett par nya skor! Har lite bestlutsångest dock.. inte en aning om vilka som är snyggast. Tycker om alla lika mycket! Lite hjälp skulle ju inte skada! ( a ) <3


88:an

Grymt god glass. Hade nästan glömt bort att det fanns :) favoriten i sommar troja!
Vaknade ganska tidigt imorse typ runt 10 någongång. Har övningskört en hel del och även hunnit ta en promenad med mamsen. Det blåser ganska mycket ute idag men det är ändå inte kallt ute så det är ju bra!
Just nu håller jag på och tvättar alla kläder som jag ska ha med mig till cypern. Det börjar ju närma sig nu, nästan som man börjar bli lite nervös!! hihi
Nu är det dags att kolla hur mina convers ser ut. Slängde in dom i tvättmaskinen och hoppas på att dom blir lite vitare, annars måste jag nog inhandla ett par nya innan resan :)

over and out!


uuuuunderbart

jessica kom hit för en stund sen. Just nu ligger vi på baksidan och bättrar på brännan lite.
lite senare blir det grillning med några och sedan Jönköping open ikväll <3
Nu ska vi fortsätta sola och jag tycker ni borde göra det samma!
Trevlig dag , puss!


RSS 2.0