ULLARED IMORGON, SÅ IKVÄLL SOVER JA...

Ullared imorgon, så ikväll sover jag i taberg. Vi ska gå upp klockan 5 och åka redan klockan halv 6. Kommer ju vara lagom trött om jag inte går och lägger mig tidigt. Så ikväll blir det en lugn kväll men imonkväll så jävlar! Haha puss och godnatt på er! <3


GODMORGON

Salongen hela dagen så bloggar när jag kommer hem ist.
REDHEAD


FILMDAGS

Avbokade frisören , blir hårfixning imorgon istället så nu ska jag till Danne och August och kolla på film!





Over and out / E


RÄKNINGAR

Dags att betala räkningar, och efter det ska jag hämta ut mitt paket från Partykungen.se
Hoppas att det blir bra, rätt storlek osv! :)))) hihih
Cambild på mig och mina kära räkningar!


TWITTER

Idag tog jag steget och skaffade Twitter. Vet inte riktigt hur det funkar en men det ska nog gå bra! Nästa steg är att ladda ner appen på mobilen så jag kan twittra hur mycket jag vill! :)



Följ mig på twitter -> ppekon


SKOLA

Sitter i skolan och väntar på att det ska bil rast. Fast jag vet inte riktigt varför..
Men sitter här med klassen alldels själv för mina två bästisar är inte i skolan. Ledsamt faktiskt. Men men.. Sånt är livet. Hoppas dom kryar på sig <3 Men trivs i våran klass ändå! hihhi
Men nu till något mer intressant! Halv tolv kommer goldwell hit och ska sälja produkter. Inte alls bra för min skull för jag har lite svårt för att låta bil att inte köpa ngt.. ehheehhe :/
Men får väl se om jag hittar ngt intressant som jag senare kan blogga om :)))
Puss sålänge!


BLEK OSV!


MASKERAD

I helgen är det maskerad som gäller så nu har jag klickat hem en kostym som jag hoppas ska sitta som en smäck!
Mohahhahahah

NY DESIGN

Nu har jag precis kommit hem från jobbet och ska lägga mig i ett bad och kolla på film tänkte jag. Och nu har jag även hunnit byta min design! Vad tycks? :)



NY!!



GAMMAL




OUTFIT

väldigt oseriös bild men är på sånt humör idag! haha dagens outfit


ojj, vad suddig... :(


SKOLAN

Just nu sitter jag i skolan med Jessica i ett lärarrum. Asgött att sitta i en soffa och plugga. Eller aa.. vi pluggar inte utan vi snackar lite tjejsnack och så.. Typ killar, livet.. mat <3 Vi slutar om typ tio minuter och då slutar jag för dagen så dår ska jag ner på stan och köpa mig en halsduk, sen ska jag ha körlektion och sen börjar jag jobba klockan 16.
Så där har jag hela min dag upplagd. Får väl se om jag orkar ut och springa sen när jag kommer hem efter jobbet.

En gammal bild på mig och min kära vän Jessica! :)




GODNATT

Att jag inte bloggar fören nu måste bero på att jag inte har haft någon tid över till det. Idag har jag vaknat, gått ner och ätit pizza med min syster och sedan har jag umgåts med Jimmy och Martin. Hann även klippa martin lite snyggt sådär. Och sedan åkte jag hem och duschade och nu ligger jag här och kollar på maskeradkläder till helgen.
Hade egentligen säkert kunnat slänga in ett litet inlägg men men..
nu ska jag försöka sova och samtidigt kolla på ett avsnitt av Eva och Adam. Bra avslut på min långhelg.
Godnatt , sov sött! <3


CLOTHES

Bilder från innan idag när jag inte hade något att göra. Men blev lite suddiga fast det får duga ändå! :)





BROR OCH FLICKVÄN

Ska övernatta hos min bror och hans flickvän inatt! Så vet inte om jag bloggar mer idag men
här är iaf veckans planeringar!

LÖRDAGSÖNDAG

Igår kväll var det storahotellet som gällde med frisörbrudarna. Mycket trevligt måste jag säga! Grym visning var det också. Fick mycket insperation och en härlig kväll! Det var häftigt att se hur de klippte de olika frisyrerna och stylade.
Efter visningen så åkte jag och Jessica till racet som var det sista detta året. Det var faktiskt inte något speciellt denna gången. Inte så många man kännde och det var inte så många snygga bilar heller. Men vi gjorde det till en trevlig kväll ändå!
Idag har min "pappas" föräldrar varit på besök. Träffar inte dom så ofta så vi har ätit lite god mat och så. Nu tänkte jag snart dra ut och springa för nu börjar ju min vecka igen. Springa eller gå varje dag! :D
ha en bra dag sålänge och bilder från visningen kommer självklart upp så snart som möjligt!

JESSICAS PLACE

Sov hos Jessica inatt. För det var lite krongligt att komma hem efter tjejkvällen i habo. Men roligt det kan jag lova att vi hade! Goa tjejer det där! Men sen när vi kände att det var dags att dra så drog vi vidare till August som tydligen hade "fest" men det visade sig att det bara var fyra killar, varav en var en jävla idíot rent ut sagt. Ush .. Vidrigaste människan jag träffat!
Men när vi tröttnade på dom, vilket vi gjorde ganska fort, så hämtade våra Eric och Alex oss! Alltid lika kul att åka med dom , haha! Men vi åkte mot stan , drog in en sväng på krogen innan det stängde och sedan var det bara att åka hem och sussa.

och nu är det en ny dag, med nya möjligheter! :)
Gick upp halv tio för då hämtade "pappa" mig och nu sitter jag här berädd med min v75-lapp och ska tippa på loppen som börjar gå halv 3. Hoppas jag vinner denna gången också :) hihihi


Ojj , vad mycket jag skrev .. Stackars den som läste allt det där ! haha
önska mig lyckatill! :)


FRISÖRTEKNIK

Sitter i skolan och har frisörteknink. Vi har precis fått en ny uppgift där vi ska välja en frisyr som vi tycker är snygg och sedan klippa den enligt de klippset som vi har lärt oss. Man får välja att klippa på docka eller riktig modell så om någon är sugen på att klippa denna frisyren vecka 40 så hör av er! :)




FREDAG

Äntligen fredag igen! Idag blir det tjejkväll och imorgon storahotellet.
Och då är det finkläderna på!
Fick mina grejer som har ha beställ från nelly igår emd.
Dom var jätte fina så bild på det kommer nog senare idag.
För nu måste jag fortsätta att göra mig iordning.

Puss


Kväll

Idag har jag varit med Jessica hela dagen. Vi har typ inte gjort någonting. Jo!! hon lånade mitt solarie som är i vårat "gym" så då passade jag på att träna under tiden :) Så lite duktig har jag fatkistk varit. Och nu tänkte jag gå ut och gå så jag kan rensa mina tankar lite som vanligt. Så man kan somna gott och tagga fredagen imorgon!


JAG ÄLSKAR A6!

Fick nyss ett samtal från a6center. Dom har hittat min plån bok och allting ligger kvar i den!
Det gjorde verkligen min dag :D hihih , nu väntar jag bara på att mattelektionen ska vara över så jag Jessica och Ida kan gå till donken och äta :))) fett men ändå, det förtjänar vi :)
Nästan så jag måste lägga upp en egobild på det. men bara nästan!
Pussshejjss



FATTIG...

Dum som jag är så lämnade jag min plånbok på en papperskorg. Fråga mig inte varför för fattar knappt själv. Jag stod och pratade med Ida och så orkade jag väl inte hålla i den så la den där och glömde sedan ta den när jag gick. Så typ 3-5 minuter senare så märker jag att den är borta så jag går till papperskorgen och letar men hittar ingen :( Så nu är det någon lycklig jävel som har den och mina 900:- som låg i. Hoppas bara att jag får tillbaka den. Inte just för pengarnas skull men alla mina kort är där i. -.-
Så min eftermiddag har bestått av endast samtal till poliser och väktare och a6center och snart banken också för jag måste ju spärra mitt bankomatkort också.... Åhhh.. Sånt här är verkligen jobbigt. Men aja , nu har jag lärt mig en läxa iaf. HÅLL KOLL PÅ DINA GREJER!!

Fast det finns ju videoöverbevakning där så troligtvis får vi reda på vem ! :) Mohahhaha

Aja puss på livet.. Nee faktiskt inte! USSSH...


NELLY.COM



Då var det gjort. Bestämde mig för ett par skor som inte ens var med på bilden , haha ;)
Men nu är jag verkligen en glad tjej! :) 
så nu ska jag ut och springa och lite senare ikväll så blir det antagligen filmkväll <3


Puss och kram sålänge då! :)




BRANDLEKTION OCH NY JACKA!

Idag i skolan har vi bara haft brandlektion. Vi fick testa på att släcka en eld och fick massa ny information i huvudet. Det var faktiskt ganska intressant. Så nu vet jag precis hur jag ska göra om någons kläder börjar brinna. Slänga ner personen på marken. Ta en filt (har man inte det så tröja/jacka) och täcka över personen och sedan klappa på filten så att man kväver älden. Bra va?! :D
Sen när vi slutade (11:00) så sprang jag in på a6 med Jessica och köpte en jacka och åt lunch på Olsentwins. Mycket gott faktiskt, konstig att man inte äter där oftare när det ligger så nära skolan. Men iaf, Sen hämtade Anders mig på a6 och så fick jag hänga med han i hans lastbil när han jobbade lite. Det var rätt kul faktiskt :) hihi
Och nu sitter jag här, ska ut och springa snart.

JACKAN




KLÄNNING & SKOR

Jag ska beställa denna klänningen imorgon

Och jag behöver givetvis ett par snygga skor till men kan inte bestämma mig..
Jag ska nämligen på en "frisörmessa" på lördag. Man ska vara snyggt klädd helt enkelt!

Vilka skor?!?!




SOVA-KÖRSKOLA-TRÄNING

Har kommit hem nu och precis tagit mig något att äta så nu tänkte jag sova en stund och sen ska jag dra mig ner mot körskolan och plugga lite. Jag har ju faktiskt lovat mig själv att ta det där jävla körkortet snart! hihi
Efter det ska jag vara ännu duktigare och dra med Emelie bort till sportlife och träna lite. Har aldrig tränat där innan så får se hur detta ska gå. Jag som är van vid friskis och verkligen inte vill byta gym. Men det ska nog gå bra!

haha gud vilken ful bild :P hhhaaha!


NY VECKA

Nya möjligheter
 
Måndag igen, hur trött som helst precis som vanligt! Slutar dock typ halv 2 idag och det är ju ganska nice. Nu i dagarna ska jag inte göra något speciellt hoppas bara på att jag ska få ett sms om dom nya arbetstiderna på konsum så jag kan få lite cash! :) Längtar till första oktober för då bär det av till ullared med Jessica, Sofie och Malin. Kommer nog bli väldigt kul. Behöver nämligen nya tights, strumpor och lite annan skit :)

Nu ska jag fortsätta med mitt skolarbete men bloggar säkert snart igen! :)
Puss och kram




Lyssna! :))


GOTTIT

Hej på er! (onödigt inlägg)
Jag måste bara säga att jag är jätte sugen på något gott! och vi har inget kul hemma som man är sugen på.
Så jag tänkte att om jag bloggar om detta kanske det är en vänlig själ som tycker synd om mig och kommer hit med en påse lösgodis bara för att vara snäll. Så nu sitter jag här och håller tummarna :) <3
Puss och kram på er!
Lägger upp lite bilder på gott godis också så ni också blir lite läskade :)



MYSPYS

Nu kryper jag ner under täcket och ska kolla på några Eva och adam avsnitt. Så söta! :)

 



Under tiden kan ni ju lyssna på en asgrym låt!


VINNARE

Duktig som man är så vann jag 619 :- på v75 igår! Dom flesta säger att det är nybörjartur. Men jag säger bara att det finns inget som heter tur. Endast skicklighet! :) Så i med att jag vann lite så blev det festande på kvällen igår igen. Rätt trevligt tycker jag. Träffade massa goa människor!
Så nu ligger jag här och tänkte städa mitt rum och lite för det är ju inget vidare väder ute.
Men om det blir bättre väder så får jag dra ut på en springrunda!
Ha det bra sålänge !



haha , fyllebild på Pb, jag och Carl :)


LÖRDAG

Vaknade klockan tio i morse av att Jessica låg bredvid mig helt klarvaken , det först hon frågar är : var är din dator? :o
haha efter jag hade visat vart datorn låg så tänkte jag att jag skulle försöka somna om men inte då. Det gick fan inte så det var ju lika bra att gå upp. Så Nu har Jessica åkt hem och jag har fått i mig lite frukost.
Och sen dagens nöje! Jag har tippat på v75!! :) Det är mammas och "pappas" hobby typ så när jag satte mig i soffan och skulle äta så frågade "pappa" om jag också ville tippa. Och det verkar ju lite spännande så varför inte? Så nu har jag tippat för en liten peng , bakfull som jag är , så hoppas att jag vinner nu så jag och Jessica kan åka utomland! Hhhaha, hade varit kul att vinna på någonting man aldrig har testat förut :P Så håll tummarna för mig nu!
Första loppet går klockan 14:30.

Jag och Jessica igår



hahah fy vilka dåliga bilder jag hittade :P aja detta är innan vi drar ut iaf :)


TAGGA TAGGA TA-AGGGAA!

Nu är Jessica, vi taggar med massa cider för ikväll ska vi åka runt och skrika könsord på stan! hahah nej jag skojar bara :P så gör jag inte det hahah:P
Nu ska vi tydligen dra säger jessica! puussss heeejj


SKOLA SEN HELG

Nu är klockan halv så ska snart börja dra mig mot skolan. Längtar tills klockan blir tre <3 det ska bli
så jävla skönt med helg! Men tar inte med mig datorn till skolan så får se om jag kan blogga ett snabbt inlägg bara men puss sålänge och ha en bra dag! :)


IMORGON ÄR DET FREDAG

Det blev riktig hårdträning idag, är riktigt stolt faktiskt! :) Men imorgon blir det inget sådant utan då ska jag bara leva livet!! Jag och Jessica har planerat allt in i detalj! ska nog bli super. Men först börjar vi dagen med att klippa varsin kund. Och jag ska klippa en gammal killkompis. Han börjar bli långhårig så det passade perfekt!
Men nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova för imorgon äre fredaaag :)
TAGGAAA

Pussss


CAMBOMB

Har precis kommit hem från en häärlig dag i skolan! Har typ inte gjort något vättigt. men men så kan det vara ibland. Nu ska jag iaf träna och efter det måste jag verkligenta något att äta.
Här kommer mina berömda cambilder tillbaka








hihih:)


RÖTT

Trivs verkligen med rött hår, så färgade det ännu rödare igår :) asnice! Så nu blir det bild bomb på dagens outfit och mitt snygga hår (a)











SKORÄLSKARE

INSPERATION
Jeffrey Campell
















MIN MAMMA ÄR SNEL

Som sagt så var det shopping med mamma som stod på schemat idag. Har hittat hur mycket som helst! Och min mamma som är så generös lät mig köpa det mesta. Orkar inte ta kort så skriver väl iaf vad jag har köpt.. om jag kommer ihåg..
Två par jeans(svarta & blåa), Tre toppar (svart/brunt transparant, vitt linne med tryck, vanligt oversize linne svart!), Stor kofta, Ponsho(stavning!?), två tights, halsduk, vantar, Hårfärg, Solpuder, långarmad t-shirt, Ögonskugga, rough (stavning!?) och vad var det mer.... Juste! Halsband också :)
glömde säkert ngt men vafan. Ni lär ju se allt på bloggen tillslut.
Bilder från kassarna i bilen och från lunchen med mami<3



<3


SHOPPIIING

Idag slutar jag klockan 11 så då ska jag luncha med mamma på bernads sen ska vi shoppa maaaaassa kläder! Hoppas att det kan få mig på gott humör för just nu är verkligen sur. inte alls okej. Men men , nu är det redovisning!


ÅHHHHHH, AJ AJ AJ AJ BOFF

Har precis varit ute och gått så nu myser jag ner mig i en gosig tröja och sätter på en film. Det var väldigt skönt att vara ute för jag hade så många saker att tänka på och då är det typ det bästa!


SJUKLING

Håller nog på att bli sjuk. Har små ont i hela kroppen och känner mig allmänt hängig. Så åkte hem efter skolan.
Så nu ligger jag här med en kopp tee och bara har det bra! nästan iaf :P
Om jag piggnar till runt 4-5 tiden så tänkte jag åka ner till min frisör och söka praktikplats. Tänkte även ta
en kopp kaffe och tjata lite om hon har tid. Sen kanske jag köper med mig någon hårprodukt hem, om jag
hittar något roligt förståss :)

Juste! Skulle ju lägga ut en bild på min kära mormor också! Titta vad fina vi är (y)




JAG VILL ÅKA UTOMLANDS!

Är trött på skiiiten, särskilt den här sommarn som har varit! ushush...
Det lockar ju inte ännumer när man hittar resor för två för typ 2-4000 :-
Åhhh , ngn som vill följa med ellerrrr?




DESIGN

Inte längre blond ju så var tvungen att byta design :) Hoppas ni gillart ;)



@ BRORS PLACE

Efter vi hade firat mormor åkte jag med min kära bror hem till mullsjö. Så idag ska jag sova här igen :) hoppas bara att han inte glömmer mig imorgon igen :P
Jag och mikkan har precis varit hos Issa och druckit lite te och gosat med lilla Ellie. Så nu sitter vi och kollar på tre kronor och äter dipp och morötter :)) mumsigt så in iiii!


GRATTIS MORMOR

Idag fyller min kära mormor år. Har dock ingen bild på henne men vi ska vara där klockan tre med släkten så får väl passa på att ta en bild då :)
Såhär ser jag ut idag iaf!


Dålig kamera som fan men jag ska köpa ny , jag lovar! :)
Får se om jag lyckas få en bild på min mormor också så får ni se sen :) Pusssss


HEMMA IGEN

Trevlig kväll måste jag säga! Jessica våldgästade mig vid sjutiden och då åkte vi och handlade och sen åt vi räkor. Suuupergott! Lite senare kom Anders hit och kollade på när jag fixade mig :P haha men sen åkte vi till en fest i habo och träffade lite folk och när klockan började ticka hämtade Anders och Tobbe oss så åkte vi in till stan och gled lite. Mysigt värre, blev stoppade av polisen två gånger också.. Men snälla som vi är så fick vi ju åka vidare ! :)
Så nu ligger jag i min säng och tänkte kolla på en film nu :)
så vi hörs imorgon, sovgott!! <3


IGÅRKVÄLL

Igår var det fuckin nice! Förfesten var bra, folket var bra och krogen var bra. Till och med natten! :)
Nu har jag börjat piggna till lite och börjar redan planera vad jag ska göra idag. Ska väl vänta på att Jessica ska sluta jobba sen ska jag umgås med henne antagligen :) Men nu ska jag hoppa in i duschen och fräsha till mig lite!
Bloggar mer senare idag/kväll.

<3


JAG OCH GRABBARNA

Ikväll kör vi all-in! Det blir jag och grabbarna, WOHOOO!! :) <3

Puss påååååååååået!


FREDAG

Äntligen fredag, och det innebär att det är frisörteknik hela dagen plus att idag får vi besök av boråsarna som också är frisörtvåor. Undra hur dom kommer vara.. ? aja det blir säkert bra. Vi ska styla varandra och sedan köra lite lekar sa Inger ( våran mentor ) . Men om man går in med en positiv inställning så kanske man hittar några roliga som man kan åka och festa med i borås! :) Hade ju varit toppen!! :)
Men nu måste jag klä på mig och borsta tänderna för snart kommer Jessica och hämtar mig .. Ihhh! :)
Puss :')

Min fina sovtröja! puss på den :))


SLEEPTIME

Nu är det dags att sova mina vänner. Ha det bäst sålänge!


Bild från i våraa när jag och ida hade lite kul :)


TORSDAG

Idag är det torsdag. Älskar torsdagar. För dom dagarna går så hämskt fort! :) Tror det är bara för att hela våran klas sitter och drägglar över våran svenskalärare som vi har sista lektionen!!
Aja , efter skolan så åkte jag direkt till jobbet och efter det så gick jag hem till Emelie och kollade lite film. Det var allt mysigt. Har inte träffat den bruuuden på evigheter! Så det var verkligen kul! Men nu ligger jag här och tänker på vad jag egentligen ska göra imorgon. Först ska jag ju jobba till 19 sen verkar det som det blir krogen men jag vet inte :/ :P Aja det är sånt man märker.
Nu = duschen! :)


UPPDRAG

Jag har fått ett uppdrag att göra en ny desig till min kompis blogg. Jag gjorde den förra också men nu ville hon ha något nytt och frächt! Får väl se vad jag hittar på för roligt hihi :) Nu tänkte jag ta något gott och äta och sedan kolla på gårdagens avsnitt från idol. Sen är det väl dags att börja kolla lite på hur designen ska se ut osv. Ska bli superkul! :)
Aja ni får ju se hur det blir sen, kika in på hennes blogg sålänge → Emelie


KAFFEPAUSEEEE

Har varit på mikkans jobb hela dagen och hjälpt henne det var grymt kul måste jag säga! Men Nu ska vi iväg till Issa som ska bjuda lite på kaffe. Kommer bli mysigt. Har fått ett litet uppdrag också ;) mer om det får ni veta sen eller imorgon :)))
Pusss


HMMMM

Har verkligen ingenting att blogga om. Eller jo. Jag har varit ute och gått i en timma idag! duktig som fan är jag! Fast ni tänker säkert bara: aha.. k ? men men det var ju någonting iaf :D
Aja , dags att sova? Puss påer ! :))))))


MONDAY MORNING

Nu är det måndag igen. Har precis ätit frukost och nu ska jag fixa mig lite snabbt så man kan åka till skolan igen. hoppas att det blir härligt väder idag. skulle verkligen må bra av det! :)
Bloggar när jag kommer till skolan igen puuusss :)


NANA

Nu är det dags för mig att gå och nana. Får sätta på en film eller något så att man somnar gott! :) Puss på er och kram  för den delen också!


BINGOLOTTO

Sover hos min kära bror och hans flickvän inatt. Vi har precis spelat bingolotto och vann inte ett jävla skit. men fy vad nära jag var på att vinna 100 000 . Bara satt och skrek , haha!
Men men sånt är livet. roligt var det ju iaf :D





DETHRING





"knogjärnsring" Min nya favorit! :)


DAGEN EFTER

Igår var en skjukt galen kväll! Och roligt är bara förnamnet! Men idag blir troligtvis en lugn dag. Ska kolla på film och äta chips tror jag! :) i min ensamhet ;)
Bloggar nog mer sen behövde lixom bara skriva något litet nu :P


REDHEAD

I onsdags gjorde jag mina naglar. Igår färgade jag håret rött och idag får jag hem mitt paket från nelly! :)
Jipppiiiiee min dag är fullbordad!

Det är mycket rödare i verkligheten!

smycken och smink samt en tröja <3


SOVA

Nu är jag hemma från jobbet. Riktigt roligt att jobba till stängning faktiskt! :)
Så nu ska jag bara slänga mig i sängen och däcka för imorgon äre freeedaaag :) <3 hur nice är det?
fett nice!!
Aja godnatt folket! PUSS :*


BESTÄLLNING KLAR

Äntligen är lite saker från nelly påväg hem till mig igen <3 längesen sist nu :)))) hiihih


SÖMNTUTA

Guuuud vad trött jag är. lite sovmorgon hade verkligen inte suttit fel.
Men nu måste jag packa och göra mig iordning för skolan :)


RSS 2.0